avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe masina vanduta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe masina vanduta

In 2006 am intocmit un act de vanzare-cumparare pe o masina. Din ignoranta nu am scos radiat fiscal masina. Anii au trecut si in aceasta clipa, dupa 10 ani, am de plata suma x. Cum pot radia fiscal masina daca am pierdut contractul de vanzare-cumparare? Multumesc pentu raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: tibi2015 , utilizator 17:41, 8 Decembrie 2016
Initial incercati sa faceti rost de copie dupa contractul de vanzre cumparare fie de la cumparator fie de la unitatea unde ati incheiat documentul
Daca aceste variante sunt mai greu de materializat,mergeti personal la serviciul politie rutiera serviciul evidenta auto si solicitati document din care sa rezulte ca ati instrainat bunul mobil la data x
In baza inscrisului de la SPR evidenta auto puteti radia auto de pe rolul fiscal-dupa achitarea integrala a debitului aferent auto
Multumesc pentru raspuns...dar nu inteleg de ce la politie si nu la centrul de taxe si impozite? contractul a fost incheiat in 2006 si impozitul pe masina este din 2007, deci nu am nimic de plata, doar sa radiez fiscal masina in cauza. problema este ca nu am decat o serie de motor si nimic mai mult. alte data despre masina nu mai cunosc. Am inteles ca exista o metoda la notar cu o declaratie pe proprie raspundere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașina cu probleme alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, va rog sa ma ajutați in următoarea probleme. Pentru masina mea veche am facut o împuternicire procura notar sa o radieze si sa o scoată din ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism de la politie laszlorobert laszlorobert buna ziua , am vandut o masina de o luna de zile , noul cumparator nu sa mai prezentat pentru radiere , eu pe baza contractului de vanzare cumparare am radiat ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)