avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mașina cu probleme
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mașina cu probleme

Buna seara, va rog sa ma ajutați in următoarea probleme. Pentru masina mea veche am facut o împuternicire procura notar sa o radieze si sa o scoată din evidentele fiscale in numele meu de la stat. Fapt ptr care acest lucru nu s-a întâmplat respectivul m-a tot fus cu vorba, văzând ca nu reușesc sa o scot la capăt cu el, mașina fiind la el toată perioada aceasta, dupa un an de zile ca sa nu mai plătesc ptr ea am acceptat sa facem contract de vânzare cu el, bineînțeles ca el nu mi-a înscris-o, circula tot pe asigurarea mea si tot asa. El l-a rândul lui a dat-o unei alte persoane fara contract între ei nimic, respectivul dând-o la o alta persoana de la mine din comuna, asa am aflat ca mașina este tot pe numele meu de circula tot cu asigurare pe numele meu, itp-il facut tot pe numele meu. Am mers la poliție am dat declarație la care am Atașat o copie si dupa procura, cat si o copie dupa contract, unde am solicitat ridicarea talonului ptr aceasta mașina. Asa zisul prieten al meu mi-a zis ca chiar dacă vom ajunge in instanța nu as avea câștig de cauza datorită faptului ca a fost procura făcută la notar sa o scot fin circulație si ca dupa am vândut-o si ca practic eu am de suferit.Va rog sa ma ajutați cu un răspuns! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:28, 20 Decembrie 2016

Daca a fost incheiata procura notariala nu a fost prevazut termen finalizare ?
Daca dv ati incheiat contract de vanzare cumparare vehicul legal intocmit,dar cumparatorul nu a finalizat procedura de inmatriculare ,dv in bazxa contractului de vanzre cumparare puteati radia auto din evidenta fiscala
In baza contractului de vanzare cumparare legal intocmit puteti solicita SPR evidenta auto,identificarea detinatorului si obligarea acestuia la inmatricularea vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașina veche vanduta alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna, seara, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. In 2015 am facut o procura cu un domn sa ma reprezinte in vederea radierii mașinii si sa o scoată din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat ... dragosmiu dragosmiu Bună ziua. Am cumpărat un auto în 2012 care nu a mai circulat de atunci și la care nu sa mai reînnoit polița rca itp de atunci. Am făcut contract v-c ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina vanduta tibi2015 tibi2015 In 2006 am intocmit un act de vanzare-cumparare pe o masina. Din ignoranta nu am scos radiat fiscal masina. Anii au trecut si in aceasta clipa, dupa 10 ani, am ... (vezi toată discuția)