avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... PLATA SALARIULUI CASH
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

PLATA SALARIULUI CASH

Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului cash? Adica sa solicite renuntarea la plata prin card in cazul lor, al celor care nu mai doresc plata prin card? Temeiul legal , va rog, caci ma astept la un refuz din partea contabilitatii si resurselor umane si doresc sa merg in contencios administrativ. Nu doresc plata prin card. Daca puteti prezentati avantaje si dezavantaje ale acestor doua tipuri de plata

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 12:04, 3 Septembrie 2009
Dvs. ce dezavantaj gasiti in plata salariului pe card? Acum sunt bancomate pe toate strazile!:hm:
Dvs. ce dezavantaj gasiti in plata salariului pe card? Acum sunt bancomate pe toate strazile!


Comisioanele? B-)
Considerati ca toti cei care isi primesc salariul pe card sunt de acord cu comisioanele practicate de banci? Ma refer atat la cele cunoscute cat si la comisioanele (sau orice alta titulatura ar avea ele) mai putin cunoscute.
Un raspuns practic, daca este posibil , va rog!
Personal, as dori sa pot opta pentru o forma de plata sau cealalta in mod liber, ca intr un stat democratic in care fiecare este liber sa se exprime . Sa zicem ca ma exprima mai bine platile cash :)
As vrea sa pot alege sa efectuez operatiunile bancare necesare . Plata salariului prin card este o operatiune bancara pe care nu o agreez.
Banii virtuali nu se vad si sunt mai tentanti deoarece par nelimitati pe cand cash -ul il vezi si stii unde sa te opresti, pentru asta nu vreau sa platesc comision. Plus ca am avut numai probleme cu internet banking e-BCR si in general cu bancile. primul pas ar fi sa ma las de card.
@juridic dana
Pentru cunostinta dvs. cardurile de salarii sunt scutite de comisioane pentru posesori.(depunere, retragere, interogare sold)
Comisioanele se aplica(la cardurile de salarii) doar la plata prin POS si la intretinerea anuala(~20RON/an in functie de banca)!;)

@utiliyator
Cand luati salariul mergeti si-l retrageti integral de la bancomat si gata. :)
@Presedintele
Sunt banci care aplica comision la orice retragere de numerar.
Sunt banci care aplica comision la orice solicitare de extras de cont.
Orice card de salarii atrage dupa el cheltuieli, chiar si "numai" acela de 20 RON/ an.

Alte discuții în legătură

Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Pot fi oblicat de angajatorul meu sa imi fac card bancar la o anumita banca? dionis456 dionis456 Buna ziua, Pana acum cateva luni fiecare angajat avea card la ce banca dorea. De cateva luni, administratorul societatii, tot incearca sa neconvinga/forteaza ... (vezi toată discuția)
Cine suportă comisionul băncii la plata întreținerii în cont bancar? Oopsy Oopsy În cazul plății întreținerii în cont bancar cine suportă comisionul băncii? Nicăieri la avizier sau prin alte metode nu am fost anunțați de ... (vezi toată discuția)