LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Buna ziua ! am cumparat o casa noua in acest an de la un dezvoltator (pers juridică ) ce lucra cu un constructor ,,fantoma"persoana fizica cu catova muncitori. totul a fos ok la inceput..parea ca fac treaba buna..pana la predarea la cheie.Dupa ce ne-am mutat am observat o serie de nereguli..unele din ele au mai fost remediate de constructor ..altele..sunt aburita pana peste cap ca vine ba sapt viitoare ba peste 2 sapt etc sa le remedieze..si nu mai vine..el s-a dus cu cobstructiile de case mai departe si nu tine cont de problemele care apar la casele dena predate.degeaba il stresez pe dezvoltator ca tot nu vine nineni sa faca nimic. va rog sa ma sfatuiti cum sa fac in vederea rezolvarii neregulilor. sa sun protectia consumatorului (muncitorii nu lucreaza legal..sunt la negru platiti cu ziua) sau sa ii dau in judecata? va rog sa ma sfatuiti intrucat nu as vrea sa fac vreun pas fara a fi complet infornata de consecinte. Multumesc anticipat!