avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Conventie civila intre doua persoane fizice
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Conventie civila intre doua persoane fizice

Poate sa vina vecinul sa-mi repare instalatia sanitara in baza unei conventii civile incheiate intre mine si el?

In acest caz, eu trebuie sa ii retin impozitul de 16% pe venitul brut si sa-l platesc la finante?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:27, 13 Decembrie 2016
Daca aveti incredere in vecin il chemati si gata. Dar sa nu ii cereti sa va dea si factura si garantie la lucrare. Sau mai bine apelati la reprezentantii unei firme specializate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile geostel geostel Buna ziua M-ar interesa sa stiu daca la contractele civile sau conventiile civile incheiate la FINANTE se retine doar 16% impozit sau si celelalte contributii. (vezi toată discuția)
Intrebare pfa frinimi frinimi Am citeva intrebari in legatura cu situatia noastra a tuturor colaboratorilor de la Profident Financial Am inceput sa lucrez ca reprezentant la Provident ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare pers. fizica neautorizata/cim *ivonne* *ivonne* buna ziua! am urmatorul caz si va rog frumos sa ma ajutati in gasirea celei mai bune solutii: o firma contracteaza o lucrare tehnica care necesita mai mult ... (vezi toată discuția)