Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partial

Sotia a depus in data de 12.12.2016 cerere pentru pensionare anticipata partiala indeplinind conditiile, cu toate documentele atasate, spunandui-se ca decizia de pensionare va iesi in circa 2 luni. Acum este inca salariata dar incepand cu 01.01.2017 nu mai doreste sa mai mearga la serviciu. Este posibil sau este obligatoriu sa lucreze pana cand va iesi decizia de pensionare ? Adeverinta de incetare a contractului de munca cand trebuie depusa la dosarul de pensionare petru punerea in plata inaintea aparitiei deciziei de pensionare sau dupa ce este emisa ?
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 12:02, 13 Decembrie 2016
Nu este obligata sa lucreze pana la primirea deciziei.
Sa depuna incetarea CIM la casa locala pentru ca aceasta sa poata fixa data punerii in plata a pensiei anticipate partiale.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala dana81 dana81 Buna ziua. In cazul unei decizii de pensie anticipat partial, angajatul mai poate lucra cu acordul angajatorului pana la o eventuala hotarare de incetare a ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii anticipate, data incetarii cim coriolan clarinopol coriolan clarinopol Mama mea si-a depus dosarul de pensionare anticipata in august 2011. Pana in prezent nu a primit decizia(decembrie) Care este data cu care iese efectiv la ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare si loc munca actual dvoc dvoc buna ziua, am urmatoarea situatie: ies la pensie la cerere (anticipat), mi s-a transmis ca dosarul este ok, mai trebuie sa inchei cartea de munca si sa ... (vezi toată discuția)