avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare firma prestări servicii muzicale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare firma prestări servicii muzicale

Buna ziua, vreau sa înființez o firma pfa sau SRL , nu știu care e mai indicată, PTR o colaborare cu primăria in vederea înființării unui taraf de muzica populară. Eu trebuie sa deschid o firma sa am in jur de 10-12 angajați, iar eu la rândul meu prin firma sa fac contract cu primăria respectiva! Care ar fi mai indicată? Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:06, 14 Decembrie 2016
Este mai indicata o SRL pentru ce descrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa incep o afacere mustafa_cristina mustafa_cristina Buna tuturor,ma gandesc sa incep o afacere,un mic fast food si nu prea stiu pasii pe care trebuie sa-i urmez,de aceea m-am gandit ca acesta e locul unde as ... (vezi toată discuția)
Inființare firma servicii foto danielaDAV danielaDAV Buna ziua ! Vreau sa mi măresc veniturile,oferind in timpul liber servicii foto pt clientii din cluburi. Ce acte ar fi necesare pentru a-mi desfășura ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)