avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar

Bună seara.Astăzi am primit o amenda din Austria cu numărul mașini mele,dar masina mea nici nu a fost ieșită din tara.As vrea sa aflu unde trebuie sa merg cu aceste hârtii.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:32, 16 Decembrie 2016
Buna seara,
Va trebui sa va adresati autoritatilor austriece si sa aratati ca masina dumneavoastra nu a iesit din Romania.
Contactati, eventual, un avocat austriac.
Eu nu cunosc limba germana dar din cât îmi dau seama aici e vb de o amenda de 250€,e radar zice ca viteza legala e de 60km/cică masina ava 102km/.Dar masina mea nici nu a fost ieșită din județ nu ca din tara.Totuși nu este o greșeală? Pe plic nu este nici data nici stampila ,nimic.
Este posibil sa fie o eroare. Poate fotografia a fost facuta noaptea si nr de inmatriculare nu este vizibil corespunzator. Adresati-va ambasadei Austriei si solicitati indrumari carei autoritati sa va adresati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)
Viteza max. 66km/h inregistrat de politie ca si 79 km/h szalac szalac Buna ziua, Azi am fost oprit de politia rutiera pentru viteza in localitate. Agentul a explicat ca am circulat cu viteza de 79 km/h inregistrat cu aparatul ... (vezi toată discuția)
Amenda sau inchisoare george88 george88 buna seara,zilele astea mi.a venit o amenda din austria de 550 de euro pentru ca nu am lipit vigneta pe parbriz,asta deja 6 luni in urma dar abia acum a venit ... (vezi toată discuția)