avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme in casnicie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme in casnicie

buna ziua ma confrunt cu o problema delicata,imi iubesc enorm familia sotia si copilul insa de ceva timp cred ca sotia ma inseala,vorbeste pe ascuns cu un barbat iar daca ii spun ma ,minte ca nu este adevarat.va intrebati poate de unde stiu?ne stim unul altuia toate conturile le avem trecute pe un caiet putem intra oricand amandoi pe orice cont.Acum 3 luni a venit factura vodafone foarte mare si am intrat pe my vodafon si am vazut ca isi trimite sms si vorbeste foarte des cu acest barbat care era seful de lucrare la finisarea casei,cand i-am spus a zis ca nu desi dovada era in fata,la scurt timp am vazut pe telefonul ei apeluri de la el si iar m-a mintit ca nu,acum este a treia oara cand se repeta povestea si mi-a spus ca ce dovezi am.Vreau sa stiu daca pot si cum pot sa obtin un ordin judecatoresc pentru a obtine inregistrarile de la vodafone a sms si convorbirilor pe ultimile 6 luni stiam ca vodafone este obligata sa stocheze o perioada de timp convorbirile si sms-urile clientilor ca sa pot sa ii demonstrez ca am dreptate si ca ma minte.Cat ar costa aceasta operatiune?O iubesc enorm si nu vreau sa renunt la ea chiar daca a gresit. Multumesc
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 12:28, 19 Decembrie 2016
Nu obtineti asa ceva si nici nu v-ar ajuta pe niciun plan.
Nu pare ca sotia vrea sa fie iertata.
Ori o acceptati asa sperand ca ii va trece indragosteala, ori divortati.
Buna ziua,

Operatorii de telefonie mobila nu divulga astfel de informatii decat la ordinul instantei de judecata, astfel incat nu cred ca puteti obtine prea usor asa ceva. Si nici nu stiu care ar fi rostul. Ori vreti sa va intelegeti cu sotia, ori vreti sa o prindeti cu mata-n sac.
alexandravasile a scris:

Operatorii de telefonie mobila nu divulga astfel de informatii decat la ordinul instantei de judecata,

Nici nu au inregistrarile, ci doar datele apelurilor sau sms-urilor: ora efectuarii, durata etc.
exceptand aceste convorbiri, mai aveti dovezi? Si-a schimbat atitudinea fata de dumneavoastra sau fata de copil? Lipseste serile de acasa? Nu raspunde la telefon in timpul zilei nici daa insistati?

E posibil sa aiba femeia treburi de servici si sa o indepartati si mai tare suspectand-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața - amenințare telefonică, solicitare înregistrare convorbire Vlad Ionut Vlad Ionut Am fost amenințat cu moartea pe telefonul meu mobil,pot solicita înregistrarea convorbirii telefonice de la operatorul de telefonie pentru probă să pot ... (vezi toată discuția)
Probe in instanta carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea problema,as dori sa stiu daca sms-urile si inregistrarile convorbirilor telefonice care contin amenintari la adresa ... (vezi toată discuția)
Consum internet depasit cu 741 euro la vodafone - nejustificat Gianina B Gianina B Buna ziua, Am urmatoarea problema cu compania de telefonie mobila Vodafone, m-au contactat sa ma anunte ca cu o zi inainte (11.12.2020) am depasit consumul de ... (vezi toată discuția)