avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mașina veche vanduta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mașina veche vanduta

Buna, seara, va rog sa ma ajutați cu un răspuns. In 2015 am facut o procura cu un domn sa ma reprezinte in vederea radierii mașinii si sa o scoată din evidentă in numele meu, fapt ptr care lucrul acesta nu s-a întâmplat timp de 1an de zile m-a dus cu vorba. Văzând ca nu era interesat sa ma ajute ca sa nu mai plătesc taxe am încheiat contrat de vânzare cumpărare am zis ca măcar sa nu msi plătesc ptr ea. A scris pe talon cum ca a fost înstrăinată. El l-a rândul lui a dat-o la o alta persoana, cealaltă persoana la o alta. Zilele acestea am fost oprită de către ultima perfoana si mi-aa comunicat ca circula cu masina mea si ca asigurarea e tot pe numele meu, itp facut tot pe numele meu. Am mers la poliție si am declarat acest lucru, am atasat copie dupa procura si copie contract si in declarație am solicitat retragerea talonului in trafic a mașinii respective si faptul cum ca am fost dusa cu vorba ca se va ocupa de radiere si nu a facut-o ptr asta am încheiat contractul de vânzare. Cel cu care am încheiat contractul imi rade in nas zicându-mi ca sunt doua acte diferite, ba ca am vrut sa o scot din circulație, dupa care am vandut-o si chiar dacă ajung in instanța nu am câștig de cauza. I-am explicat ca am acceptat contractul de vânzare in ultima instanța datorită faptului ca ma ducea cu vorba si el nimic nu făcea ca sa ma ajute cu mașina. Cum pot proceda? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:30, 20 Decembrie 2016
Daca a fost incheiata procura notariala nu a fost prevazut termen finalizare ?
Daca dv ati incheiat contract de vanzare cumparare vehicul legal intocmit,dar cumparatorul nu a finalizat procedura de inmatriculare ,dv in bazxa contractului de vanzre cumparare puteati radia auto din evidenta fiscala
In baza contractului de vanzare cumparare legal intocmit puteti solicita SPR evidenta auto,identificarea detinatorului si obligarea acestuia la inmatricularea vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașina cu probleme alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, va rog sa ma ajutați in următoarea probleme. Pentru masina mea veche am facut o împuternicire procura notar sa o radieze si sa o scoată din ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)