avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier, neprezentare la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier, neprezentare la politie

Buna ziua , persoana care ne a lovit intr un accident de circulatie cu víctime, nu vrea sa se prezinte la politie sa dea declaratie, sunt 50 de zile de la accident iar politia nici macar nu a reusit sa i ia declaratia . Din primele cercetari, el a rezultat vinovat , dar omu nu vrea sa vina sa declare . Intrebarea me este :
- ce pot sa fac in cazul asta ?
- este normal ca o persoana sa refuze prezentarea la politie ? ma refer ...politia nu poate sa l aduca cu forta ?
Politia me a spus ca e grav ranit si ca nu poate , dar eu m am interesat si am aflat ca nu este adevarat . Pot sa i cer politiei sa mi arate si mié dovada care sa i justifice lipsa la citatie? Pentru ca a fost citat si nu s a prezentat .
Nu ne a dat asigurarea iar politia spus e ca trebuie sa vina omu ala sa semneze procesul verbal si pe urma sa mi dea asigurarea lui .
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:58, 6 Ianuarie 2017
Cate zile de ingrijiri medicale aveti?
45 si suntem trei víctime, cu acelasi numar de zile de ingrijiri médicale.
Daca nu sunt peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se va dispune clasarea in dosarul penal.
Multumesc pentru raspuns .
Ramane actionarea in judecata in civil pt recuperarea daunele materiale (reparatia fierelor) si pt vatamari corporale -ziua de ingrijiri medicale e 3...400lei si zilele de ingrijiri se stabilesc de catre medicul legist .
Pe certificatul de la medicul legist cate zile de ingrijiri medicale aveti?
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2017
mottofreee, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime dio2016 dio2016 Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati si pe minein urmatoarea problema. A avut loc un accident de circulatie( lovire din spate). Soferul masinii lovite ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu vătămare corporală. ce recomandați: plângere penală sau să ne îndreptăm către asigurător? Balhas Balhas Buna ziua in urma cu 2 zile am fost implicat Intr un accident din care a rezultat vătămarea corporală a sotie care se afla cu mine în mașină pe locul din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am fost victima unui accident rutier. la fata ... mitzas mitzas Buna ziua, Recent am fost victima unui accident rutier. La fata locului a venit politia si salvarea dar fiind speriat am refuzat transportul la spital. A ... (vezi toată discuția)