avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Activare card de debit pe site-ul paypal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Activare card de debit pe site-ul paypal

Firma noastra are un card de debit si ne-am inregistrat cu acel card pe site-ul paypal.

Insa nu stim cum sa inregistram in contabilitate activarea cardului pe paypal. Detaliez in continuare procedura de activare (ce apare si pe extrasul de cont): paypal a retras din contul firmei 1,50 Euro adica 6,80 Ron iar apoi a returnat cei 1,50 Euro insa cursul s-a modificat intre timp si am primit inapoi 6,71 Ron.

Problema e ca NU stim ce cont sa punem in debitul respectiv in creditul contului 5121 ? Adica altfel spus nu stim cum sa contabilizam cele 2 tranzactii descrise mai sus.

Alte discuții în legătură

Linie credit costicul costicul In luna decembrie am luat un credit de la banca. Am utilizat o parte din linie.Cum trebuie sa inregistrez creditul ? Extrasul din ianuarie este ... (vezi toată discuția)
Paypal - plati online muppetz muppetz Buna ziua , Am un cont PayPal cu card de debit BRD atasat .Cardul este Mastercard cu chip integrat . Am facut foarte multe cumparaturi de pe net si asa ... (vezi toată discuția)
Intrebare JENIFER JENIFER La 31.12.2009 pe un extras de cont apare soldul final de 8000,sume blocate de 2000,sold final disponibil 6000(datorita unor plati cu cardul facute in decembrie ... (vezi toată discuția)