avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social prin emitere de noi actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social prin emitere de noi actiuni

Buna ziua,

As vrea sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa i fac in continuare pentru finalizarea majorarii de capital initiate la o SA.

S-a convocat AGA si s a aprobat majorarea de capital prin emiterea unor noi actiuni.
S-a inregistrat hotararea la ONRC, s-au cumparat o serie de actiuni din cele emise.

In cateva zile se va incheia procedura de subscriere. Consiliul de Administratie urmeaza sa anuleze actiunile nevandute.

Intrebarea mea este: ce am de facut in continuare? Trebuie sa depun la ONRC hotararea CA si actul constitutiv actualizat?

Mai sunt necesare si alte formalitati?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 10:17, 4 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura majorare capital social sa C_CRISTINA C_CRISTINA Se doreste majorarea capitalului social al unui SA. Se poate intocmi hotararea AGA prin care sa se stipuleze ca se majoreaza cu x suma capitalul social, urmand ... (vezi toată discuția)
Procedura majorare capital social sa paulsimion paulsimion care este procedura cand un sa cu doi asociati vrea sa majoreze capitalul social dar doar unul sa vina cu banii. este de ajuns o declaratie a celui de-al ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl xcaret xcaret Buna ziua, Cati membrii AGA sunt necesari a fi prezenti la o convocare AGA avand ca ordine de zi marirea capitalului social? Dar pentru acoperirea ... (vezi toată discuția)