avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 118/1990
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 118/1990

Buna seara. As vrea sa aflu daca mama mea, in calitate de urmas al unui beneficiar al legii 118/1990(statut de refugiat), mai beneficiaza de scutirea de impozit pe locuita si mijloc auto. mentionez ca pana in anul 2015 inclusiv a beneficiat de aceasta dar in anul 2016 de la primarie am primit raspuns ca modificarea codului fiscal o exclude de la aceste scutiri.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Pot solicita scutire la impozit? Eugen76 Eugen76 Decret Lege 118/1990. In baza certificatului de mostenitor pot solicita scutire pentru teren si casa avand in vedere ca mama a fost beneficiara a art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Sunt beneficiarul legii 130/2020 Droasca Adrian Droasca Adrian Sânt beneficiarul legii130/2020 care a completat Decretul lege 118/1990, urmaș prizonier de război,art 5 al.7.In decembrie 2021 și 2022 am depus toate ... (vezi toată discuția)
Impozite locale pentru refugiati atinas atinas Buna seara, Deoarece nu se intelege prea bine ce categorii sunt incluse in Hotararea de guvern privind modificarea Codului fiscal in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)