avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Vanzare garsoniera
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Vanzare garsoniera

doresc sa vand o garsoniera; ce pasi sa urmez??? cum voi primi banii ??? cand am cumparat am achitat la notar.. in timp ce s-a redactat actul de vanzare cumparare, vanzatorul a numarat banii... cum ma asigur ca nu voi avea probleme? si ce acte imi trebuie.. cred ca am cadastru, certificat energetic. multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Buna seara! o mica intrebare,daca vand maine o garsoniera trebuie ... Paul George Paul George Buna seara! O mica intrebare,daca vand maine o garsoniera trebuie cumva sa declar banii pe care ii primesc la anaf si sa ma astept sa dau din ei o gramada la ... (vezi toată discuția)
Ajutor: certificat de sarcini KLMN KLMN M-am hotarat sa-mi cumpar o garsoniera, am depus actele la notar,iar acesta trebuia sa obtina certificatul de sarcini de la Judecatorie. Cei de la Cartea ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare garsoniera CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, as dori sa stiu, o cunostinta vrea sa cumpere o garsoniera care nu are cadastru si intabulare, proprietarul garsonierei fiind reprezentat de un ... (vezi toată discuția)