avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare si radiere SRL cu asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare si radiere SRL cu asociat unic

Buna ziua,
Am redactat hotararea aga de dizolvare a societatii, însa am o nelamurire#-o. Am inteles ca la societatea cu asociat unic este o excepție și nu se mai face lichidarea societatii, ci doar dizolvarea și radierea. Ma poate ajuta cineva cu informatii? Cum ar trebui sa formulez? ( ex. ”decide: Dizolvarea și radierea societatii, conform art. 227 alin. 1 lit. d din legea 31/90 și art. 260 alin. 1 din legea 26/90”).Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dizolvare si radiere firma fara datorii ContSters69724 ContSters69724 Care sunt pasii si actele ce trebuie depuse la ONRC pentru a cere dizolvarea unei firme, urmate de radiere? Mentionez ca soc nu are datorii. Stiu ca se face in ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Demisie din functia de administrator ghitta ghitta Sunt aministrator(cu drepturi depline) si asociat la o societate.Din pacate nu ne intelegem prea bine cu asociatul,fapt pentru care am propus de mai multe ori ... (vezi toată discuția)