avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal renuntare la custodie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal renuntare la custodie

Buna seara !
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am niste marfa platita si tinuta in custodie pe care clientul nu vrea sa o mai ridice (a comandat prea multa, a platit-o, dar nu mai are ce face cu ea). Eu doresc sa vand mai departe acea marfa pe baza de factura, am discutat cu contabila si mi-a zis sa fac un proces verbal de renuntare la marfa din custodie pe care clientul este de acord sa-l semneze, iar eu sa ma incarc cu marfa in gestiune, iar apoi sa o vand mai departe. Este correct? Ma ajuta cineva cu in model de renuntare la custodie?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Marfa platita , nelivrata si neluata in custodie. amisamis amisamis Am marfa preluata cantitativ si calitativ si platita dar nelivrata pentru ca transportul nu il comand eu si firma care a platit nu are spatii de depozitare ... (vezi toată discuția)
Marfuri in custodie taie taie Buna ziua, Am primit marfuri in custodie de la o societate comerciala platitoare de TVA si as vrea sa stiu care sunt inregistrarile contabile. Pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzari en gross si en detaille phasiphae phasiphae am o firma cu care vand produse cu ridicata dar am si multi clienti care doresc sa cumpere en detaille .contabilul meu imi spune ca nu se poate vinde in ambele ... (vezi toată discuția)