avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Antonio113
                      Utilizator

Antonio113
                      Utilizator                    

Antonio113	                   

Buna seara, sunt cam nelamurit in ceea ce priveste coruperea de minori, am o relatie cu o fata de 17 ani(neimpliniti), eu avand 21 ani, iar tata ei mai mereu ... (vezi toată discuția)
	                    Antonio113	                   

Buna seara, sunt cam nelamurit in ceea ce priveste coruperea de minori, am o relatie cu o fata de 17 ani(neimpliniti), eu avand 21 ani, iar tata ei mai mereu ... (vezi toată discuția)

maria_olaru2001	                   

Buna ziua, zilele trecute am fost amenințat de tatal fetei cu care sunt împreună, doresc sa mentionez aici ca parintii ei sunt despartiti, mama sa a ... (vezi toată discuția)
	                    maria_olaru2001	                   

Buna ziua, zilele trecute am fost amenințat de tatal fetei cu care sunt împreună, doresc sa mentionez aici ca parintii ei sunt despartiti, mama sa a ... (vezi toată discuția)

Clau55	                   

Voi incepi cu faptul că sunt minora ,am 16 ani și vreau să plec de acasă, nu.i mai suport pe ai mei... As vrea sa plec la prietenul meu (e major) dar nu ... (vezi toată discuția)
	                    Clau55	                   

Voi incepi cu faptul că sunt minora ,am 16 ani și vreau să plec de acasă, nu.i mai suport pe ai mei... As vrea sa plec la prietenul meu (e major) dar nu ... (vezi toată discuția)