avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit forfetar 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit forfetar 2017

Buna ziua, am in bar intr-un sat de munte din Jud. Buzau, are o suprafata utila de 48 m2, ce impozit voi plati eu...trebuie sa merg la fisc sa declar ceva?, Cu respect Coman

Alte discuții în legătură

In cf mai putin, in realitate mai mult istanmoni istanmoni Buna ziua, Mostenesc , ca urmare a decesului tatalui meu, curte+case+fanete+teren arabil+anexe , intr-un sat in zona de munte. Am fost la notar, si facem ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati .am un teren extravilan in localitatea uileacu ... Monosiflorian Monosiflorian Va rog sa ma ajutati .Am un teren extravilan in localitatea UILEACU DE MUNTE BIHOR. Am gasit modelul de formular pentru a face publicitate la Primaria Paleu ... (vezi toată discuția)
Teren intabulat mai mic decat in acte. Gabigabriel Gabigabriel Buna ziua. Am cumparat un teren in anul 1993 prin notariat in suprafata de 2322 m2 imprejmuit cu gard. In anul 2019 am facut intabularea iar la masuratoare au ... (vezi toată discuția)