avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile mamicii!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile mamicii!

Buna ziua.As dori sa stiu de ce drepturi pot beneficia ca si mamica singura, cu un copil de 1 an si 4 luni in grija?Ma refer aici la ajutor social sau alocatie monoparentala sau orice altceva.Specific ca nu am niciun venit,decat alocatia copilului de 200 lei;ar urma pensia alimentara,dar asta dupa ce voi primi hotararea judecatoareasca,care e calculata dupa venitul minim pe economie.Va multumesc mult!!!

Alte discuții în legătură

Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale mame singure ronaldo83 ronaldo83 Buna seara.as dori sa va prezint situatia mea pe scurt.:dupa o relatie de 10 ani a rezultat un copil.ne am despartit Dar nu am fost niciodata ... (vezi toată discuția)