avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa

Buna seara niste prieteni acum 16 ani sau inteles cu copiii unei batrane sa aiba grija ei si sa le ramana casa intre timp cam apeox 4ani de la intelegere batrana a decedat si nu sau facut actele dupa atat timp in care sa ingrijit de casa si sau platit toate taxele aferente locuintei au vrun drept ? (Spun ca au niste hartii de la notariat precum ca mostenitorii batranei nu au nici o pretentie ) nu stiu ce hartii au sa vi le prezint . va multumesc si o seara cat mai buna
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:08, 22 Ianuarie 2017
Buna sara,
Avand in vedere "exactitatea" =D> datelor e greu ca cineva sa va poata da un raspuns concludent si pertinent.
Va sfatuiesc ca sa mergeti CU TOATE ACTELE la un avocat si sa vedeti care este situatia reala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Nu par sa aiba nimic, degeaba s-au inteles cu copiii, daca nu au contract incheiat cu batrana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un imobil daca proprietarul nu este in deplinatatea facultatilor mintale? Delya Db Delya Db Buna ziua. Ca sa nu dau nume, voi expune problema in felul urmator: Prietena mea Maria are o bunica de 80 de ani care este proprietara unei case. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Dreptul curatorului ber0272 ber0272 va rog respectuos sa ma ajutati .sunt intr-o situatie ciudata.intretin o femeie de 84 ani cam de 10-12 ani eu sant nepotul dupa frate al ei.adica tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Act de intretinere maria26 maria26 Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)