avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... perioada suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

perioada suspendare permis auto

am avut permisul suspendat maine se fac 30 zille pe 24 ian ar trebui sa il iau nu stiu daca lucreaza la evidenta permise iasi

Alte discuții în legătură

Permis suspendat viteza stelianacorla stelianacorla Mi-a fost suspendat permisul pt. 90 zile cu dovada 15 zile.Din motive obiective nu pot sustine examenul 13/15 si nici nu am facut contestatie.Lucrez in ... (vezi toată discuția)
Permis pierdut si suspendat chitusebi chitusebi Acum o luna de zile, am pietdut permisul de conducere in iasi. Pe data de 15 am venit la botosani pt a merge la serviciul permise sa depun actele sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal -2 permise auto alexadru alexadru buna,sunt din R.Moldova..am avut 2 permise de conducere md shi ro,resedinta in Iasi,in luna iulie am fost oprit in Tirgu-Neamt pentru viteza excesiva in ... (vezi toată discuția)