avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Alte materiale asemanatoare cu vata bazaltica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Alte materiale asemanatoare cu vata bazaltica

Buna ziua , intrebatea este daca vata minerala bazaltica se incadreaza in cerintele de mai sus? Tipic romanesc ca nu poate sa fie formulat ceva sa fie transparent. Mereu trebuie lasata o portita deschisa pentru interpretare.
Astept raspunsul dn-voastra ce materiale se incadreaza pentru proiect sa fie eligibile pe langa cele enumerate la cerinte. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli eligibile micro grant minimis masura 1 -cod caen 4332 carmevera carmevera Buna ziua, detin un SRL al carui cod caen este 4332 ( -montarea de uşi, ferestre (exclusiv uşi automate şi turnante), tocuri de uşi şi ferestre, din ... (vezi toată discuția)
Casa in franta deadmarius deadmarius Buna ziua . Am o nelamurire . In 2012 am facut o casa din lemn in franta printr-un constructor francez,el ne-a dat toate materialele noi doar am ... (vezi toată discuția)
Aviz isu - termoizolatie pod bloc user456 user456 Buna ziua, Pentru o lucrare de izolatie cu polistiren expendat in podul blocului, peste placa de beton este necesar aviz ISU? Acealasi tip/brand polistiren ... (vezi toată discuția)