avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL -activitate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL -activitate suspendata

Am infiintat un SRL in 2005. In 2008 am suspendat activitatea. La data suspendarii inregistram datorii din contributii la salarii plus penalizari pentru neplata acestora.
Penalizarile continua sa creasca intrucat nu am mai platit nimic intre timp. Ezista vreo posibilitate sa stopez cresterea penalizarilor? Neavand posibilitatea achitarii -cat vor creste si ce se va intampla ?:stunned:
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 13:28, 7 Noiembrie 2009
Nu exista nici o posibilitate legala sa stopati cresterea acestor penalitati decit sa solicitatii o esalonare a datorilor cu efect indiferect diminuarea penalitatilor
De la data dizolvarii societatii sau de la data deschiderii procedurii de insolventa nu se mai calculeaza accesorii la debitul principal
Va rog sa-mi spuneti daca si ce amenzi pot primi daca nu am depus declaratiile pentru o firma fara activitate, dar nesuspendata. Inca o intrebare ar fi:unde trebuie mers pentru suspendarea activitatii?am inteles ca primul pas e la Registrul Comertului, dar care este locatia acestuia in Bucuresti?
multumesc anticipat pentru raspuns.
Amenzi:
- 010 - 500 lei
- 100, 300, 101 - 500 lei
- bilant 1500 lei
Nu uitati sa calculati impozitul forfetar pana la data suspendarii

Reg com din Bucuresti este in zona p-ta Muncii
Multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar CEOFIOFI CEOFIOFI Nu am platit impozitul forfetar si acum cind m-am hatarat sa desfiintez societatea-imi spune ca trebue sa platesc acest impozit(mai corect corect spus BIR )- ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)