Roxana Zbarnea 
	    	Avocat

Roxana Zbarnea 
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

Alina Musat 
	    	Avocat

Alina Musat 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

myboy 
	    	Utilizator

myboy 
	    	Utilizator	    

intrebarea mea este urmatoarea : unde s-a incheiat casatorie dintre dvs si sot ? in romania sau turcia ?
daca s-a incheiat in romania at competenta apartine judecatoriei in a carei raza teritoriala sotii au avut domiciliul comun .
daca nu au avut domiciliul comun, v-a explicat colega mea carei judecatorii ii apartine competenta .
daca casatoria s-a incheiat in turcia , problema se pune dupa cum aceasta a fost ori nu a fost transcrisa si in romania .
 patricia15	                   

Buna seara!Am si eu o rugaminte...sunt casatorita cu un cetatean strain(turc)vreau sa bag divort acum dar el nu vrea...ce pot sa fac?Astept un raspuns.Multumesc (vezi toată discuția)
	                    patricia15	                   

Buna seara!Am si eu o rugaminte...sunt casatorita cu un cetatean strain(turc)vreau sa bag divort acum dar el nu vrea...ce pot sa fac?Astept un raspuns.Multumesc (vezi toată discuția)

cornelius26	                   

Casatorie incheiata intre o romanca si un cetatean tanzanian in statul Bahrain..
casatoria a fost transcrisa si in Romania...
sotia si-a pastrat domiciliul ... (vezi toată discuția)
	                    cornelius26	                   

Casatorie incheiata intre o romanca si un cetatean tanzanian in statul Bahrain..
casatoria a fost transcrisa si in Romania...
sotia si-a pastrat domiciliul ... (vezi toată discuția)

condrea doru	                   

As vrea sa ma luminati si pe mine cu o problema,daca se poate.Am o cunostinta care este cununata cu acte in gemania. (Casatorie pentru acte).Iar acuma traieste ... (vezi toată discuția)
	                    condrea doru	                   

As vrea sa ma luminati si pe mine cu o problema,daca se poate.Am o cunostinta care este cununata cu acte in gemania. (Casatorie pentru acte).Iar acuma traieste ... (vezi toată discuția)