avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Abandon studii universitare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Abandon studii universitare

Buna seara! Intrebarea mea este urmatoarea : In 2013 trebuia sa termin facultatea de Psihologie dar din cauza faotului ca a aprut o oportunitate la job si am plecat din oras nu am nai continuat, am ramas cu cateva restante si licenta nesustinuta, avand in vedere ca au trecut atata timp se mai poate face ceva? Mentionez ca inca am dosarul la universitate si am avut toate taxele platite, inclusiv pe ultimul semestru. Ma intereseaza daca pot relua ultimul an /semestru pt a.mi putea sustine licenta sau am pierdut facultatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:12, 25 Ianuarie 2017
In principiu, puteti sa va reluati studiile. Mergeti la Facultate sa intrebati cum trebuie sa procedati.
Luni o sa merg, dar vroiam sa stiu daca exista vro sansa! Multumesc!
Sanse aveti ... acest lucru va spun din practica intalnita la o facultate din cadrul U.P. Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea angajatului pe acelasi post, dar in alt departament micky02ct micky02ct Buna dimineata! Sunt angazata in cadrul unei universitati din 2006 in postul de secretar facultate. In perioada mai 2008 -dec 2009 am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Admintere cu licenta de la spiru crazyCRO crazyCRO am o mareee nelamurire am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in ... (vezi toată discuția)
Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)