Buna dimineata! Sunt angazata in cadrul unei universitati din 2006 in postul de secretar facultate. In perioada mai 2008 -dec 2009 am fost in concediu prenatal+crestere copil. Actiitatea mi-am reluat-o din 1 ian 2010 pana in prezent. In 2012 o colega a plecat in medical din apr.-oct, apoi in crestere copil pt 2 ani. In vara acelui an s-au facut restructurari: 1 pers a iesit la pensie, 1 a plecat in crestere copil, iar cele ramase, fiecare in cate 1 birou, am fost comasate toate 3 intr-un birou si reimpartite atributiile. In cazul meu, s-a desfiintat departamentul in care eram angajata (doctorat- nu a ramas la nivel de facultate, ci 2 secretare pe universitate se ocupau de toate scolile doctorale) si am trecut la nivel de studenti licența. In oct 2014, trebuia colega sa se intoarca la serviciu, dar a preferat sa stea in fara plata pana in aprilie, cand a venit la serviciu. Acum, cf normei, suntem in plus cu 1 fata de nr de studenti si 1 trebuie sa plece la alta facultate, pe acelasi post. Initial era vb ca pleaca ultima venita, adica ea. Acum aflu ca eu trebuie sa plec a sunt ultima angajata, ea fiind angajata in 2004. Mentionez ca suntem angajate pe universitate, nu pe facultate. Daca eu trebuie sa plec, nu e problema, dar as vrea sa fiu sigura ca eu sunt cea care trebuie sa plece.
Singurii in masura care pot decide asa ceva sunt cei care fac parte din conducere.
Legislatia muncii nu prevede solutii pentru astfel de situatii, ci doar faptul ca, "contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor. Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de Codul Muncii". (art.41 C.mun.)