avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda primarie

Buna ziua
in 2009 am fost parat la primarie ca am facut din geam o usa,iesire direct in strada,un perete despartitor a fost desfintat pe jumatate(lasat gen puld) si o usa desfintata lasat gol cu bolta.Am primit amenda,si mi sa dat termen de intrare in legalitate pana in data de 1 feb.2010.
Am platit amenda.
Am depus documentatia la primarie ptr.intrare in legalitate in termenul prevazut,dar in 29 ian.2010 am primit scrisoara de la primarie ca mi-a fost respins dosarul pe motiv ca coproprietarul imobilului nu sa dat acordul.
Cooproprieter pa acea vreme era o verisoara din partea mamei,care nu a locuit nici o data in casa si care murise prin 1985..?si avea o fica care era plecata de peste 20 de ani in germania si nu tineam legatura cu ea.
Am deschis proces de Uzucapiune,binenteles ca mostenitoarea a aflat si sa trimis un avocat sa o reprezinte.
Am pierdut procesul,au urmat negocieri cu ea (ea trebuia prima data a isi faca succesiunea),in aceasta perioada ea a refuzat sa isi dea acceptul ptr.primarie,vroia bani ptr.partea ei de casa.
In septembrie 2015 am reusit in final sa cumparam partea ei de casa.
In tot acest timp nu am mai primit de la primarie nici o scrisoare.
Intrebarea mea este:DACA DUPA 7 ANI DE LA TERMENUL DE INTRARE IN LEGALITATE MAI ARE ROST SA FAC DEMERSURILE DE A INTRA IN LEGALITATE,SI DACA NU LE FAC CE SE POATE INTAMPLA?
Mentionez ca peretele l-am refacut a ramas usa de la strada si golul de usa.
O zi buna tuturor!!

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere cu piciorul sorcer sorcer Am o nelamurire legata de definirea termenului de loc infundat . Dupa o cautare pe google am gasit urmatoarea definitie : Prin loc înfundat, se înţelege ... (vezi toată discuția)
Administratia blocului ma hartuieste mircea15032007 mircea15032007 BUNA ZIUA , IN LUNA MAI M-AM HOTARAT SA SCHIMB GEAMURILE DE LA BALCON DEOARECE ERAU DE PROASTA CALITATE IAR IARNA ERA CA AFARA , TOTODATA AM SI IZOLAT PERETII ... (vezi toată discuția)
Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)