Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot să obțin indemnizația de însoțitor?

Soacra mea a fost diagnosticata cu boala Alzheimer și demență severă.Doctora a spus că trebuie să fie supravegheata.Daca îmi las serviciu aș vrea să știu dacă pot să obțin indemnizația de însoțitor.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:01, 31 Ianuarie 2017
Doar daca obtineti mai intai certificatul de incadrare in gradul de handicap grav, cu insotitor, pentru soacra dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Soacra mea este nevazatoare si este incadrata in gradul 1 de handicap grav permanent(are certificat).Intre timp a facut mai multe accidente ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)