Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Impozit pe profit asociatie fara scop patrimonial

Peste 90% din veniturile asociatiei fara scop patrimonial sunt din donatii si sponsorizari si ocazional venituri provenite din vanzarea biletelor la spectacole. Se face in acest caz declaratia 101 anual sau doar bilantul si declaratia 112 doar ocazional(cand am contracte cu drepturi de autor)?

Cel mai recent răspuns: IdealContab , utilizator 13:35, 29 Ianuarie 2017
D101 la ong-uri se depune oricum, chiar si cu zero.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de parinti in gradinita StilmarConfectii StilmarConfectii buna ziua, voi deveni membru intr-o asociatie de parinti,in urma consimtamantului meu de a tine contabilitatea asociatiei.Mentionez ca asociatia este ... (vezi toată discuția)
In cazul unei asociatii non profit/fundatii.... jewelled jewelled ..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014? Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii asociatie sportiva georgianahandac georgianahandac buna seara ! ce declaratii la inceput de an se depune pentru o asociatie sportiva ? am un angajat depun 112 . multumesc (vezi toată discuția)