avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu-mi pot accesa cardul de sanatate online
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu-mi pot accesa cardul de sanatate online

Ca posesor al cardului de sanatate as avea dreptul sa- l pot accesa online dar nu functioneaza terminalul ,medicu a incercat sa ma ajute dar nu functioneaza.Ce pot face in acest caz.???!?.Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

De ce trebuie sa stea cardul la casa de sanatate? negru daniel negru daniel buna dimineata , asi dori sa ma ajutati in legatura cu cardu de sanatate , am un unchi bolnav paralizat la pat datorita unor atacuri celebrare si beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Rezervare plătită pt card furat ramonailea ramonailea Am primit pe mail o confirmare pt o rezervare la un hotel din strainatate prin booking.com; Rezervare pe care nu am facut-o eu si atunci am cautat cardul ... (vezi toată discuția)
Cardul european de sanatate - tergiversare emitere, asigurare alternativa iondragomir iondragomir Sunt total dezamagit si dezorientat.Am fost astazi la Casa judeteana de asigurari de sanatate,unde mi-am depus actele pentru obtinerea cardului european de ... (vezi toată discuția)