avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendat pe o perioada de 3 ani a unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendat pe o perioada de 3 ani a unui SRL

Sunt asociat unic la un SRL a carei activitate a fost suspendat pe o perioada de 3 ani, acum in februarie va expira aceasta perioada. Nu doresc sa reactivez firma. Dupa perioada de suspendare se va radia automat firma sau este o procedura pentru acest lucru? Pana la urma asta doresc sa fac, sa inchid firma.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Redeschidere societate cu asociat unic emigrat anomis2009 anomis2009 Buna ziua, Fratele meu este asosiat unic intr- o firma (SRL) care a fost suspendata pentru 3 ani din activitate. In februarie 2009 aceasta suspendare ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada suspendare firma+contract de comodat gabi89 gabi89 Buna ziua si multumesc anticipat pt raspunsuri. Situatia sta in felul urmator:detin o firma a carei activitate am suspendat-o in urma cu 3 ani de zile, ... (vezi toată discuția)
Situatie dificila cu un srl, amenzi, nedepunere de declaratii alex_and_dark alex_and_dark Salut, Am o situatie mai dificila cu un SRL, suspendart, dar nu din motive bune. In 2008 mi-am facut o firma si a functionat 2 ani de zile. In 2010, nu ... (vezi toată discuția)