Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea stimulentului de inserție

În momentul de față sunt in perioada de acordare a stimulentului de inserție și mai beneficiez de acest stimulent până împlinește copilul 2 ani. Întrebarea mea este daca de acest stimulent pot beneficia până când copilul împlinește 3 ani conform noilor legi intrate in vigoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 2 Februarie 2017
Ati beneficiat direct de stimulent fara a mai intra in CCC?

Daca da, de cand ?
Nu am beneficiat direct. Am stat în CCC trei luni
In acest caz, consider ca veti benefica de stimulentul de insertie pana la3 ani.

Insa pentru a fi mai sigur intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si stimulent de insertie rodica05 rodica05 Buna ziua, in cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pana la 3 ani pentru un copil pentru care a beneficiat de ccc si a revenit la serviciu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie prin tata ContSters502636 ContSters502636 Buna ziua! Copilul meu face 2 ani pe 25 noiembrie 2018. Tatal beneficieaza de stimulentul de insertie de cand copilul s-a nascut, nu a intrat in CCC(concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)