Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie prin tata

Buna ziua! Copilul meu face 2 ani pe 25 noiembrie 2018. Tatal beneficieaza de stimulentul de insertie de cand copilul s-a nascut, nu a intrat in CCC(concediu crestere copil), a continuat munca. Eu, ca mama nu am venituri. Intrebarea este vom beneficia sau nu de stimulent pana la 3 ani?
Nu pot sa inteleg legea. Unele voci imi spun ca da, altele ca nu.
Cel mai recent răspuns: ContSters502636 , utilizator 13:07, 15 Septembrie 2018
Dupa cum este redactat textul de lege da.

Insa cel mai bine intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de inserție ciprianpaul ciprianpaul În momentul de față sunt in perioada de acordare a stimulentului de inserție și mai beneficiez de acest stimulent până împlinește copilul 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Ccc si stimulent de insertie rodica05 rodica05 Buna ziua, in cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pana la 3 ani pentru un copil pentru care a beneficiat de ccc si a revenit la serviciu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)