avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta contabila ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta contabila ONG

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: un membru fondator la un ONG, poate sa tina evidenta contabila si sa semneze bilantul?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:21, 1 Februarie 2017
Da, numai daca este contabil autorizat membru ceccar. Poate sa o faca pe contract de voluntariat gratuit sau pe contract de prestari servicii contabile contra cost. Semnatura unui contabil autorizat membru ceccar este obligatorie doar pentru intocmirea si semnarea bilantului. Pentru evidenta contabila lunara, completare si depunere declaratii, nu este nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii contabil ong mariatm mariatm Buna ziua, as dori sa stiu daca persoana care tine evidenta contabila a unui ONG trebuie sa indeplineasca anumite conditii (adica sa fie membru CECCAR sau ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ong alinS77 alinS77 Buna ziua Contabilul Asociatiei(care va efectua si depune Bilantul) trebuie sa fie obligatoriu membru CECAR?? Ong-ul este unul mic, avand 3 membri si fara ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)