avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conditii contabil ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conditii contabil ONG

Buna ziua,
as dori sa stiu daca persoana care tine evidenta contabila a unui ONG trebuie sa indeplineasca anumite conditii (adica sa fie membru CECCAR sau expert contabil sau daca trebuie sa aiba alte atestate).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariatm , utilizator 21:26, 20 Octombrie 2013
E de ajuns sa fie contabil autorizat membru CECCAR. Puteti sa semnati un contract de prestari servicii pentru numarul de ore necesar pentru a va tine evidenta primara si completare si depunere declaratii daca e cazul si apoi, la intocmirea bilantului.
Orice contabil trebuie sa aiba calitatea de contabil autorizat membru CECCAR?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant ong - semnatari Mirela Cristea Mirela Cristea Bilantul contabil al unui ONG fara activitate in utlimii 6 ani , fara contabil, ci numai cu un presedinte, poate fi semnat numai de acesta ( ca si cel ce l-a ... (vezi toată discuția)
Bilanțul anual pentru ong nikc10 nikc10 Pentru ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila ong szpiry szpiry Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: un membru fondator la un ONG, poate sa tina evidenta contabila si sa semneze bilantul?Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)