avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... taxa speciala de gaspodarire comunala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

taxa speciala de gaspodarire comunala

Buna ziua,as dori sa stiu cum pot contesta o hatarare a consiliului local comunal prin care au majorat nejustificat de mult taxa speciala de gospodarare comunala pentru persoanele care nu au incheiat contract de ridicare a gunoiului menajer si nici nu beneficiaza de aceste servicii.
Ma intereseaza unde sa depun contestatia si care ar termenul legal de depunere daca eu am aflat de aceasta hotarare pe 31.01.2017.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)
Este legal ce face primaria? Nica70 Nica70 Buna dimineata! Ieri am mers la serviciul taxe și impozite al primariei Perisoru jud. Calarasi sa achit impozitul pe 2020,cum fac dealtfel la fiecare ... (vezi toată discuția)
Care este legea in baza careia se plateste taxa de habitat? edy120376 edy120376 Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)