avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii fiscale

in calitate de angajator vb...am primit o notificare de la Ministerul Finantelor Publice precum ca declaratia 100 - impozit 416 Cas accidente munca nu a fost depusa in perioada Ianuarie 2004...Dupa 5 ani de zile mi se comunica ca-mi lipseste aceasta declaratie si conform legii se lasa cu amenda...intrebarea mea este ....ce fac in cazul asta...la programul declaratii fiscale am versiunea 2009 si nu-mi permite sa tastez 2004...si unde trec eu aceasta suma la ce fel de contributie??pentru ca acum pe versiunea 2009...declaratia 100 este doar cu impozitul pe salarii....nu stiu ce sa fac??
Mi-ar prinde bine o mana de ajutor..Multumesc!:O
Cel mai recent răspuns: daniela85 , utilizator 12:59, 10 Septembrie 2009
Trebuie sa folositi varianta care era utilizata in 2004 si sa o completati asa cum ati fi facut-o atunci. Posibil sa o mai gasiti pe mfinante.ro.
va dau un link, incercati sa descarcati de aici programul de declaratii valabil in anul 2004 , e penultimul din lista ; si chiar asa e , nu a fost depusa , ati verificat in arhiva Dvs ?

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
Magda Staicu, Consultant fiscal
Ba da declaratia a fost depusa ..m-am dus la Financiar cu declaratia stampilata de ei...depusa...dar mi-au zis ca a fost depusa eronat ...sunt revoltata pentru chestia asta ,adica dupa 5 ani de zile imi spui ca declaratia este eronata ...si ca-mi dai amenda...
ce e eronat , suma ? in acest caz se face rectificativa , si nu se da amenda ....
declaratia rectificativa e cod 710
A spus ca nu a fost deloc declarata suma de 416 Cas accidente munca...dar mi-e suma asta nu-mi apare nicaieri de nici un fel de stat...am ca ,contributie,nu stiu de unde este suma asta....oricum multumesc pentru ajutor..sunt practic in ceata rau de tot...

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 sau 710? anamariagroza anamariagroza pt luna octombrie 2011 am omis sa depun declaratia 100 pt impozit pe venturi din premii si din jocuri de noroc, suma a fost virata in luna octombrie. depasind ... (vezi toată discuția)
Ce declaratie fac? madellaine madellaine Buna ziua. In luna martie 2008, in declaratia 100 ar fi trebuit sa declar impozit pe profit zero. Am declarat doar impozitul pe venituri din salarii. Va rog ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificatica 710 mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Am si eu o problemuta. Am depus declaratia 102 aferenta lunii noiembrie 2010 cu 2 sume gresite, respectiv la contrib. individuala de asigurari ... (vezi toată discuția)