avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Test de paternitate dupa moartea tatalui biologic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Test de paternitate dupa moartea tatalui biologic

Sunt fiul nelegitim al unei persoane publice (stiu asta doar din povestile bunicilor, insa asemanarea fizica este izbitoare, deci nu sunt dubii). Pana acum (in 28 de ani), nu am avut niciun contact cu tatal meu (si nici nu imi doresc acest lucru).

As dori sa stiu daca este posibila demonstrarea paternitatii dupa moartea lui (prin test ADN sau alte metode), pentru revendicarea mostenirii.

De asemenea, as dori sa stiu daca, cota-parte a mostenirii care imi revine este egala cu a celorlalti mostenitori (indiferent ce ar scrie tatal meu biologic in testamentul sau).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:46, 15 Februarie 2017
Buna ziua,
Da, cota este aceiasi dar va sfatuiesc sa solicitati acum sa se constate filiatia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament senseishogun senseishogun tatal decedat are un copil dintr-o casatoria legala si un altul dinainte de a se casatori,evident cu o alta persoana decit sotia din momentul decesului.Am ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a revendica niste pamanturi luate de comuisti bunicului meu? bunicul fiind si persecutat in acea perioada? Mallasorte Mallasorte Buna ziua ma numesc Adrian Stan. Am sa incep printr-o mica poveste pentru ca altfel nu se poate intelege exact. Bunicul meu este un copil nerecunoscut intre ... (vezi toată discuția)
Se poate stabiliri paternitatea doar pe declarații de martori? tatăl a decedat în urmă cu o săptămână sanda2s sanda2s Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea speta: Copil nascut dintr-o relatie de concubinaj nu a fost recunoscut de catre tata dar acesta a ... (vezi toată discuția)