avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... taxa de depozitare articole imbracaminte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

taxa de depozitare articole imbracaminte

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care este legea care reglementeaza notiunea de "taxa de depozitare"? Ca exemplu, firma incaseaza un avans pentru un articol de imbracaminte care va fi confectionat si livrat ulterior (maxim 60 de zile). In momentul cand este gata, se suna clientul sa vina sa ridice respectivul produs. Dar el vine peste 6 luni timp in care mie imi ocupa loc in depozit. Este legal sa ii cer plata taxei de depozitare si ce acte trebuie intocmi pentru a fi in legalitate.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)
Depășirea termenului de livrare a unei comenzi online sictinaa sictinaa Buna ziua! Am o nelămurire in legătura cu o comanda online (făcută de iubitul meu pe numele lui) pentru un colțar extensibil de pe site-ul acaju.ro. ... (vezi toată discuția)
Cursul valutar in facturile fiscale. sdb sdb De exemplu,un client plateste pentru un serviciu o taxa care e stabilita in Euro,plata se face in lei la cursul BNR din penultima zi lucratoare. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)