avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Contract de munca peroada de proba
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Contract de munca peroada de proba

Buna Ziua!Sunt in Italia aş dori să stiu daca in perioada de proba se poate da demisia fara preaviz de 15 zile.Angajatorul spune ca trebuie anuntat cu 15 zile inainte prin cerere depusa la posta.Asa este legislatia din aceasta tara?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Demisia in perioada de proba acristianx acristianx Sunt angajat al unei firme din Bucuresti, sunt inca in perioada de proba (nu a trecut o luna de la angajare) si nu imi place ceea ce fac..... sau mai bine zis ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada de proba.. cacenschivio_GL; cacenschivio_GL; Doresc sa stiu daca in perioada de proba este necesar preaviz de 15 zile in caz de demisie (vezi toată discuția)
As dorii sa-mi dau demisia fara sa stau in preaviz kovacstimea kovacstimea Buna ziua,Sunt angajata la o firma din data de 14.03.2011 si as dorii sa-mi dau demisia la zi fara sa stau in preaviz de si in contractul de munca scrie ca tre ... (vezi toată discuția)