avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare Hotarare Tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare Hotarare Tribunal

Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat procesul in sensul ca sa transformat in avertisment procesul verbal insa au facut cei de la politia rutiera apel pe care culmea l-am pierdut.
Nu mai pot ataca sentinta Tribunalului ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:32, 15 Ianuarie 2017
Decizia tribunalului este definitiva.
Judecatoria a pronuntat o sentinta, iar tribunalul o decizie.
Nu mai aveti alta cale e atac prevazuta de lege,decizia tribunalului fiind definitiva,:(
Mai putetim exercita doar caile extrordinare de atac:contestatia in anulare(art.503-508 NCPC) sau revizuirea(art.509-513 NCPC) doar ptr.motivele limitativ prevazute ptr.aceste cai de atac extraordinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Posibile cai de atac impotriva unei sentinte definitive a curtii de apel bucuresti aaionut30 aaionut30 Pe scurt,avem cazul unei mame de nationalitate romana care are doi copii cu un cetatean italian.Cei doi nu au fost casatoriti legal dar copii sunt recunsocuti ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Narcisa30 Narcisa30 Ma judec într un dosar la curtea de apel ,sentinta a fost data și precizează definitiva și irevocabila ,spuneți mi va rog mai este vreo șansă de ... (vezi toată discuția)