avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... probleme juridice legate de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,
In perioada 1 dec.1990-1 aug.2016 am activat la BRD.La calculul pensiei sa luat in considerare venitul realizat si sporurile respective. In aceasta perioada am beneficiat si de prime,ajutoare de vacanta si ajutoare de Paste si de Craciun,care nu s-au luat in calcul dar angajatorul a platit aceste venituri suplimentare pe total unitate(CAS), nu individual.Pot solicita adeverinta pentru aceste venituri suplimentare?Daca da ,care este procedura ce trebuie s-o urmez?Este necesar o recalculare a pensiei?

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime - nevalorificat la recalcularea pensiei? ema.1 ema.1 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema:in vederea recalcularii drepturilor de pensii, parintele meu a solicitat unitatii in care a fost incadrat ( ... (vezi toată discuția)
Campania de recalculare pensii rududoo rududoo Sunt pensionar din anul 2015. Am avut o perioada de 5 ani (1985-1990) lucrata pe santier cu program de 12 ore, gr.II de munca, acord global, castiguri ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt pensionat de anul trecut la limita de varsta ... zakazaka zakazaka Buna seara ....va rog sa ma ajutati cu raspunsulla o problema...Sunt pensionat ,de anul trecut ,la limita de varsta.Mentionez ca unde am lucrat si anume ... (vezi toată discuția)