avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs ocupare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs ocupare post

Cum se procedeaza in cazul in care la concursul pentru ocuparea unui post nu se respecta bibliografia prevazuta in anunt? ( Se dau intrebari in plus fata de bibliografia prezentata)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 21 Februarie 2017
Puteti formula contestatie si arata situatia de fapt expusa de dvs.
După afişarea rezultatelor obţinute la proba scrisă, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului probei scrise, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

Candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Contestare rezultat concurs angajare in sisemul bugetar dan44 dan44 Buna ziua . va relatez pe scurt o problema legata de un concurs de angajare ca sofer in sistemul bugetar . In anul 2015 am participat la ... (vezi toată discuția)