avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional la contractul de munca

Sunt personal contractual angajat in institutie publica. Am solicitat modificarea contractului de munca cu acordul partilor art 41 din CM deoarece s-a modificat felul muncii prin obtinerea de noi calificari si schimbarea fisei postului cu noi atributii.
S-a schimbat si cor-ul .Tinand cont ca am vechime in munca pentru treapta urmatoare de salarizare am soliciat si schimbarea incadrarii pe un grad superior.
Contabila e de parere ca trebuie sa astept 3 ani pt promovare nu conteaza argumentele mentionate anterior.
Astept pareri.

Alte discuții în legătură

Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca Mariaee Mariaee Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire! In perioada facultatii am predat la scoala si am fost platita cu ora, as vrea sa stiu daca acea perioada se ... (vezi toată discuția)
Promovare alexandrinagina alexandrinagina are dreptul la promovare ????? o salariata in functia de referent se afla la gradul I(MAX). in legea cadru 153/2017 exista si gradul următorIA pt aceasta ... (vezi toată discuția)