avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua- judecata situatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua- judecata situatie copil

Buna ziua..am si eu o inyrebarr!am o cunostinta care are o fetita din concubinaj ..tatal este turc...el a dato in judecata ca sa i ia fata?e un om influent si are banii!ea nu are ..o situatie financiara ca si a lui!a pus avocat ..insa avocatu nu ia pus nimic la dosar!intampinare...probe nimic!ce ramane de facut?oare ii poate lua fetita?
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 20:46, 22 Februarie 2017
de ce nu a depus intampinare? a discutat cu dl avocat sa vada ce se intampla?
Ea a depus intampinare.dar avocatu ii spune ca si el a depuso si ca ajung mai tarziu ca sunt multe dosare!si ca sa nu si faca griji!
Doamna intelege exact ce se intampla, ce-i explica avocatul? Atunci vorbiti cu ea si reveniti, ca nu intelegem nimic, ba s-a depus ba nu... de unde stie ca nu a ajuns? Cine a evrificat dosarul?
Daca nu puteti furmiza aceste detalii, atunci un alt avocat sa verifice dosarul ar fi bun. Sau o ruda, cineva sa ne explice care e situatia sa intelegem si sa va raspundem.
Intampinarea trebuie depusa la dosarul cauzei in termen de 25 de zile, termen ce curge de la comunicarea actiunii civile.


Altminteri, paratul este decazut din dreptul de a propune probe, ori de a invoca exceptii.


Totusi, paratul poate propune anumite probatorii, daca prin administrarea acestora nu este realizata o tergiversare a judecatii.


De asemenea, instanta de judecata, din oficiu, poate dispune administrarea unor probatorii, in vederea aflarii adevarului.


Va puteti interesa la arhiva civila, daca fost depusa o intampinare sau nu.


Daca nu a fost depusa, formulati dumneavoastra intampinare, daca va fi apreciata ca tardiva va fi calificata drept note de sedinta.


Detaliati situatia de familie delicata pe care ati traversat-o .


Cata vreme prezentati garantii materiale si morale pentru a asigura procesul cresterii si educarii minorului, nu poate interveni o schimbare a locuintei minorei.


Ancheta psihosociala releva conditiile materiale si morale oferite de dumneavoastra, copilului.


Succes.


Simplu fapt ca tatal este turc si are bani nu ii confera sanse neaparat.
Este insa indicat sa se apare ca poate avea surprize neplacute daca ea crede ca a angajat avocat si de fapt nu a angajat, daca ea crede ca se apara sau ca este aparata si de fapt nu este asa...

Nu dureaza saptamani sa ajunga o intampinare la dosar nici daca intampinarea este trimisa din Australia...
Banuiesc ca intampinarea s-a trimis din Romania...

Vorbiti cu avocatul sa va dea dovada depunerii intampinarii.

Alte discuții în legătură

Invocarea tardivitatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua Am invocat , la termenul trecut, tardivitatea depunerii intampinarii intrucat nu a fost depusa cu 5 zile inaintea termenului de judecata. Instanta ... (vezi toată discuția)
Intampinare la declaratia de apel fara motive marian19 marian19 Apel ncpc (2019) Paratul a pierdut la fond la judecatorie. Am primit de la tribunal adresa sa depun intampinare, la care este atasata doar declaratia de apel ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate lmnwam lmnwam Buna ziua, Am o fetita nascuta in anul 2001 iar la nastere tatal acesteia nu a binevoit sa o recunoasca. In anul 2003 am introdus o actiune pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)