avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Evaluare imobil pentru stabilire impozit local!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Evaluare imobil pentru stabilire impozit local!

Va salut,
Suntem 2 asociati intr-un SRL care are in proprietate un imobil cu destinatie comerciala (prestari servicii sportive).
Am dori sa-i schimbam destinatia in rezidential. Care sunt pasii si cum se stabilesti in final valoarea cladirii prin evaluare, in vederea stabilirii impozitului local?
(Cladirea a fost facuta in 2 etape, in regie proprie si cu firma de constructii. In contabilitate are o valoare contabila dar care am inteles ca nu se ia in consideratie, existand obligatia evaluarii periodice si transmiterea acesteia la primarie.) VA multumesc!

Alte discuții în legătură

Recomandare pentru forma juridica, dupa renuntarea la pfa Keffr3n Keffr3n Salut, Am un job, full time, si pe langa asta mai fac mici chestii, legate de comunicare/publicitate. Sunt lucrari punctuale, mai mult de hobby. Din cate ... (vezi toată discuția)
Valoare impozit cladire 7clau 7clau Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca am firma de taxi si sediul firmei este acasa cu cat se mareste impozitul pe cladire ? (vezi toată discuția)
Impozite locale 2016 flo72 flo72 Buna seara, In noul Cod Fiscal care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 se precizeaza ca valoarea impozabila pentru cladirile nerezidentiale se ... (vezi toată discuția)