Buna ziua. Am cumparat o masina de pe siteul mobile.de. Toate bune si frumoase, am vorbit cu neamtul, mi-a dat detalii despre masina, pize, vin, etc, am batut "palma", am trimis platforma sa o ia si el si-a primit banii, numai ca acum am constat ca masina are ceva defectiuni tehnice, defectiuni despre care nu scria nimic in anunt si nici cand l-am intrebat nu a zis nimic, masina functiona perfect. L-am contactat din nou si acum sustine ca eu nu am citit bine anuntul, chiar l-a reactivat pe pagina mobile, acum scrie ca are probleme la cutia de viteze, ca e un automobil inutilizabil, ba chiar a mucsorat pretul, e sub pretul cu care mi l-a vandut mie cu 400 euro. Intrebarea e dc sun la politia din Germania el poate fi acuzat de frauda? Se piate face ceva, macar sa imi dea banii pt reparatie. Am poze cu anuntul initial si cel de acum plus dovada platii.
Imprumut
ionut_printi
Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)