avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări k0rax
                      Utilizator

k0rax
                      Utilizator                    

k0rax, utilizator
 k0rax, utilizator                   
                 mihaiclaudiugabriel	                   

Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)
	                    mihaiclaudiugabriel	                   

Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)

valy01	                   

Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)
	                    valy01	                   

Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)

elena.mihai	                   

Buna ziua. Va rog sa imi spune-ti ce poate face un salariat caruia i s-au blocat conturile ( un BEJ a cerut poprirea unei sume de bani in urma unui imprumut ... (vezi toată discuția)
	                    elena.mihai	                   

Buna ziua. Va rog sa imi spune-ti ce poate face un salariat caruia i s-au blocat conturile ( un BEJ a cerut poprirea unei sume de bani in urma unui imprumut ... (vezi toată discuția)