avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa de 25 lei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa de 25 lei

Buna ziua!

Am avut un prieten care vindea telefoane pe OLX. Mi-a cerut contul de la banca pentru ca clientii sai sa ii transfere banii pe transport in contul meu, el neavand cont la vreo banca.
Eu nu am mai auzit de el din decembrie, probabil a plecat in Anglia sau alta tara. El pleca mereu in strainatate.
Acum am fost chemat la politie pentru ca am plangere pe numele meu, deoarece el nu a trimis niciun colet persoanelor care au apelat la el.
Ce mi se poate intampla ???
Eu as da si banii de la mine omului, nu e problema de 25 lei. Am hotarat ca sa imi inchid contul la banca sa nu mai existe si alte probelem.
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 00:27, 28 Februarie 2017
Inseamna ca prejudiciul este mult mai mare daca nu a trimis niciun colet, de unde provine suma de 25 lei, doar de la un pagubit, ca nu inteleg?
Suma de 25 lei este de la pagubitul care a depus plangerea.
Asa zisul prieten practic insela lumea pe site-urile de vanzari, punea lumea sa depuna suma de 25 lei pentru transport in contul meu, pentru a fi sigur ca persoanele respective "ridica coletul", in realitate nu trimitea niciun colet si se alegea doar cu suma pentru transport.
Acum ca l-a inselat doar pe respectiv sau mai multe persoane , nu stiu.
Eu nu sunt in localitatea unde am domiciliul pentru ca sunt ocupat cu facultatea, o sa ma duc vineri la politia locala sa vad care e situatia.
De ce am fost anuntat abia acum, daca in contul meu nu a mai intrat nicio suma din decembrie-ianuarie, de cand el a plecat?
Cati bani s-au depus in contul dvs si ce ati facut cu banii? realizati ca e posibil sa fiti acuzat si dvs...
S-au depus in jur de 300 lei. Banii i-am dat lui. Contul meu era gol, nu il foloseam decat pentru alocatie cand eram la liceu. Si m-a rugat sa il dau lui pentru treaba cu transportul.
Eu dorec sa se rezolve cat mai repede de aceea saptamana asta o sa inchid respectivul cont. Si daca e nevoie o sa inapoiez banii pagubitului din buzunarul meu, doar e vorda de 25 lei. Cu toate ca eu nu il cunosc pe acel domn, nu stiu nume , nimic.
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2017
Krissu123, utilizator
Daca v-ati pus contul bancar la dispozitia unui infractor, sunteti "sageata", iar sagetile pica mereu prost. Cautati sa rezolvati pe cale amiabila.

Alte discuții în legătură

Inselaciune, colet cu plata ramburs andutz andutz Buna ziua. Problema sta in felul urmator: de pe un site de licitatii online, am incercat sa achizitionez un produs electronic fiind "constrans" de faptul ca ... (vezi toată discuția)
datorie sau nu? BlackBeauty BlackBeauty :help:Buna ziua. Prietena mea are o problema si incerc sa o ajut prin a ma interesa de anumite lucruri. Nu demult cineva s-a oferit sa ii cumpere un produs ... (vezi toată discuția)
O chitanta gresita kotelvero kotelvero As dori sa stiu care sunt sansele sa castigam in instanta daca intentam proces la o persoana(client) cu care nu cadem la pace(trebuie sa ne dea diferenta de ... (vezi toată discuția)